Jagt

Jagt på Skjørringe Gods

Ønsker du at høre mere om muligheden for at leje en jagt på Skjørringe, da kontakt venligst Henrik Fabienke.

Tlf. +45 20 49 59 97
info@skjoerringe.dk

Jagten i Østerskoven er lejet ud til et lokalt konsortie, som vi har haft et stærkt og trofast samarbejde med gennem alle de år vi har været her på ejendommen.
Jagten på Voldstedgaard er lejet ud til et mindre lokalt konsortie.
Al dyrejagt på ejendommen er lejet ud.

Tradition og gode forhold

Fællesskab, glæde og respekt for dyrene

Rikke og Henrik Fabienke kommer begge fra baggrunde med en lang tradition for at gå på jagt. Jagtglæden er gået i arv til familiens børn, hvorfor alle har stor glæde af de skønne naturoplevelser, som jagt bringer med sig hele året rundt.

På Skjørringe handler jagt om meget mere end selve skydningen og jagtdagen. Det handler mindst lige så meget om fællesskabet, samspillet mellem hund og fører, hvor familiens 4 hunde spiller en stor rolle. Oplevelserne i naturen i hele perioden fra udsætning til afvikling, forbedring af sine skydekompetencer ved at træne på lerduer, se jagtvideoer af f.eks. Dave Carrie (se videoer her) samt skabe en enestående og personlig helhedsoplevelse for vores kunder – både inde og ude.

Vesterskoven inklusiv de omkring liggende remiser drives af Henrik og især drengene hjælper til når muligt med fodring, pasning af vildtagere, udsætningspladser m.m. Vi afholder selv private jagter, men største parten af jagterne på godset er udlejningsjagter.

En typisk jagtdag på Skjørringe starter med en hjemmebagt bolle med ost og en kop kaffe i Den Gule Lade. Parole kl. 9.00, hvorefter dagen består af jagt på gråænder og fasaner. Det er dog ikke usædvanligt, at der i løbet af jagtdagen ses sneppe, bekkasin, duer og troldænder.

Frokost serveres i Den Gule Lade, hvor Rikke og Nina sørger for god hjemmelavet mad – meget ofte en varm ret på gråand eller fasan. F.eks. anderagout, suppe eller fasanlasagne. Frokosten afsluttes altid med en god hjemmebagt kage til stor begejstring for både jægere og de mange dygtige hundefolk, som hjælper os.

Nogle år udbyder vi også jagtdage på agerhøns med stående hunde. En helt fantastisk oplevelse, hvor samspil mellem skytte, hundeejer og hund er helt enestående.

Skjørringe Gods